Lillplutten ligger utslagen i vagnen, vi h...

dsc00885 (MMS)

Lillplutten ligger utslagen i vagnen, vi har tagit en promenad i vallentuna och ska möta magnus nu på gymmet.


Ibland är det helt okej att ligga inne på ...

dsc00884 (MMS)

Ibland är det helt okej att ligga inne på sjukhus :-P


Så nu ligger man på avdelning 61. Den si...

Så nu ligger man på avdelning 61. Den sista läkaren jag träffade igår var så klantig vilket resulterade i att jag ett par timmar efter att jag kommit hem fick sövas ner, proppas full med morfin och köras in till danderyd i ambulans och akut opereras.... Fan vissa läkare borde byta yrke, att man gör misstag är mänskligt men som läkare får man bara inte göra fel, specielt inte om man inte märker dem heller.... Nu mår jag iaf okej så jag hoppas på hemgång senare idag :)


Min lilla plutt ligger och håller i flaska...

dsc00882 (MMS)

Min lilla plutt ligger och håller i flaskan :-P


Fortsättning: eller så bloggar du när d...

Fortsättning: eller så bloggar du när ditt barn är hemma, varför är du inte med henne/honom då? Var inte så snabb med att dömma personer du inte känner. Och nästa gång var vuxen nog att stå för vem du är.


Till att börja med förstår jag mig inte...

Till att börja med förstår jag mig inte på folk som kommenterar annonymt, varför inte säga vem du är om du nu har en åsikt som du står för? Sen ska jag svara på de otroligt upprörda inlägget, jag är ensamstående vilket enligt mig inte betyder att jag ska låsa in mig de närmsta 18åren vilket det tydligen betyder för vissa. Jamie är med mig överallt och detta inkluderar amerikanska fotbollsmatcher på helgerna, vad som är sKadligt med det förstår jag inte riktigt han är med mig och får komma ut i friska luften. Jag har sedan jamie föddes lämnat honom borta en natt, det fåtal andra gånger har det handlat om någon till några timmar. Hade jamies pappa varit med i bilden hade ingen reagerat på att jag gick ut en kväll och träffade vänner men nu helt plötsligt är jag jordens hemskaste mamma? Jag har minst sagt lite svårt för att förstå denna synpunkt. Jamie och jag har dessutom spenderat ca 1 månad av de tre han levt utanför min mage på sjukhus. Och nej mina vänner ammar inte eftersom jamie är mjölkprotein allergiker tyckte läkarna att det bästa var att ge honom ersättning så han inte riskerade att få i sig någon mjölk via mig. Jag älskar min son mer än något annat och skulle göra vad som helst för honom men bara för att jag inte låst in mig och jamie hemma och inte stängt allt och alla andra ute är jag då en dålig mamma? Jag tror snarare tvärtom. Och du som inte kan stå för vem du är eller dina åsikter vilken mamma är du? Antingen läser du massa bloggar när ditt barn är på dagis, varför har du inget jobb?


Döv, stumm, blind

dsc00878 (MMS)

Döv, stumm, blind


Lillplutt och jag är med alex i stan det v...

dsc00877 (MMS)

Lillplutt och jag är med alex i stan det var tänkt att vi skulle spela biljard men dem hade stängt så nu bär det av till anchor för att ta en öl och lyssna på rock. Lillplutt ligger sovandes i vagnen med hörselkopor för att inte bli störd :)


Idag har jag redan hunnit med att prata me...

Idag har jag redan hunnit med att prata med en polis, chefen på familjevålds roteln, HSAN och försäkringskassan. Varit på apoteket och köpt ut jamies allergi mat, köpt blöjor och våtservetter samt löst in checken med barnbidraget. Nu ska jag hämta upp jamie i stan eftersom anna absolut skulle vara barnvakt igår. Hon tyckte att det var alldeles för länge sen hon träffade honom. Sen ska vi till teknik magasinet och köpa hörselkåpor till lillen så han kan vara med och kolla på fotboll trots ljudvolymen. Sen bär det av till astrid lindgren för kontroll och uppföljning på gastromottagningen för att sedan åka förbi hemma och hämta danderyds utlåtande om deras felmedicinering av mig så jag kan skriva ett svar innan HSAN gör sin bedömning av ärendet. Har som ni märker en hel del att göra men det ska nog hinnas med:) men framförallt ska jag njuta av att få hålla om min underbara son som varit ifrån mig i flera timmar, oj vad jag saknar honom!


Läkarbesöket gick bra, dem tycker att ha...

Läkarbesöket gick bra, dem tycker att han verkar vara "en frisk och välutvecklad liten kille" :) dock hittade dem ett bi-ljud på hjärtat som dem ville att en specialist skulle kolla på så nu väntar vi på en kallelsE. Men nu måste jag sluta ska in och säga hej på alex jobb


Har varit otroligt dålig på att uppdater...

Har varit otroligt dålig på att uppdatera den senaste tiden men det har hänt massor så jag har inte hunnit. För 8 dagar sen blev lillen tillslut utskriven från astrid lindgren och friskförklarad! Det känns helt underbart! Nu väger han 4660g och är 58cm lång , i mina ögon har han blivit jätte stor fast alla andra tycker att han är så liten. Den försenade 2månaders kontrollen klarade han galant och fick beröm för att han är så otroligt stark och vill stå hela tiden :) jag har blivit "strandsatt" i vallentuna :-P ne men skämt och sido jag har träffat en helt underbar kille som bor här ute så den senaste veckan har spenderats här. Magnus heter han och är 20 precis som jag fast han fyller är i oktober så lite yngre är han :-P härom dagen var vi på skansen med jamie och hade det jätte mysigt i sommar solen. Men nu måste jag sluta skriva ska strax möta magnus som har varit på gymmet. Kram!


Lillplutt ligger i skuggan och sover och j...

dsc00876 (MMS)

Lillplutt ligger i skuggan och sover och jag ligger i solen och njuter om några timmar ska vi iväg på dop:)


hemma på permiss

lillen blev inskriven i måndagskväll men nu e vi hemma på permiss igen. hgan fick dropp första natten och en hel del prover togs igår...nu ska vi tillbaka på fredag för kontroll och jag hoppas att han är bra tills dess och han fortsätter att må bra.
jag tycker så synd om min lila plutt...  :(

ännu ett bakslag

lillen har gått ner 150g och bajsar nu cementgrått..... :(
min lilla plutt dem tog prover och vi ska tillbaka i morgon.... 

09-04-10

inte den bästa på att uppdater... lillen mår bättre och bättre vi ska tillbaka från vår permiss till AL i morgon och förhoppninksvis blir lillen av med sonden då. jag håller tummarna!
i morgonväll kommer en kille och ska gå igenom barnförsäkringar med mig så jag kan teckna bästa möjliga till lillplutten. sen ska ja till mvc nån dag och sätta in spiral så pluttis inte får några oväntade syskon...inte för att jag träffar nån just nu men de e skönt att ha de fixat och den håller ju i 5 år så jag kan lika gärna sätta in den nu så e de klart :P

sen väntar jag på besked....oj vad nervös jag är men jag får svar nu i veckan verkar de som såjag sitter med hjärtat i halsgropen och håller alla tummar och tår!

ne nu ska ja sova så jag orkar upp i morgon, lillen har redan somnat för natten så vi får se när han bestämmer sig för att vakna :P

Sitter med ella och lillen och tar en öl i...

dsc00862 (MMS)

Sitter med ella och lillen och tar en öl i solen i gamlastan :) sämre kan man ha det ;)


RSS 2.0