26/10

saknar min sassie...är så tomt utan henne och hon har ju inte ens varit borta ett dygn...

sassie...

jag hade bestämt mig för att skaffa hund och hittade henne på blocket. den perfekta hunden. en blandras valp bland 10 på en bondgård utanför norrtälje. så jag tog bilen och det bar av. jag gick in i stalleet och där i en hästspillta var dem 10 bedårande valpar. vi tog upp de tre tikarna som inte var tingade och släppte ut dem i gången och jag ropade på dem och först fram kom hon, den glad, pigga vilpen med en pigmentfläck som såg ut som ett hjärta på magen och svart "kajal" runt ögonen. jag bara viste att det var hon som skulle bli min.
jag betaldade tingnings avgiften och gosade ett tag till sen bar det hem. nästan en gång i veckan kom jag tillbaka till gården för att hälsa på min lilla prinsessa som bara växte och växte.
den 1 maj var det dags stefan körde dit mig och jade fick äntligen hämta hem min underbara valp.
i bilen påväg till gården var jag tvungen att bestämma mig för vad hon skulle heta eftersom jag inte var helt pigg på namnet hon fått på gården....tjorven...efter en del velande fram och tillbaka (tur att resan tog sin tid) valde jag sassie, kaxig på engelska och det känndes som helt rätt val.
snart var resan över jag satt på gården och skrev på papper och betalde och nu var det klart, lilla sassie var min :D!
sen dess har hon vuxit sig stor och är inte längre en 4 kilos lin valp som fick åka ryggsäck på min mage när hon blir trött, nu är hon en strax över 20kilos unghund men i knät sitter hon så ofta hon får. jag har aldrig i mitt liv haft eller träffat en hund med så stor personlighet! så självsäker och trygg, nyfiken och påhittig. älskar allt och alla och alla älskar henne den lilla charmören ;)
men nu när jag ska bli ensamstående mamma så känns det som om jag inte kommer kunna ge henne tillräckligt med tid och uppmärksamhet ( var ju inte helt planerat) så nu ska hon flytta till en ny familj som kan ge henne allt vad hon behöver. en tjej och hennes 8åriga son är det hon ska flytta till, dem har stor hundvana och verkar helt undrbara. så det känns bra och jag tror hon kommer passa in där perfekt i familjen.
självklart känns det jätte jobbigt men jag har blivit lovad uppdateringar, bilder och besök så det känns ockej och så vet jag ju att detta är de bästa för henne.

min älskade prinsessa

namnförslag....

har funderat en hel del på namn, nån som har några förslag eller något namn dem gillar mer bland dem jag har på listan nu?

Ryan

Nathan

Zacharias

Rasmus

Anton

Benjamin

Theo(dor)

Hugo

James

Aaron

Ethan

Jack

Kyle

Jamie

Adrian

Jason

Charlie

Shawn

Neil

Zion

Marvin

William


halva tiden har gått

så nu har halva graviditeten gått! känns så konstigt vart tog alla dessa veckor vägen? nu ärr det bara 140 dagar kvar om allt går som "planeringen" och sen har jag min lilla kille hos mig :)
min lillkusin var här igår och kollade på house med mig. mötte upp honom i stan med alex när alex bjöd på subway, mums! senare under kvällen sparkade lillen så starkt att oskar kunde känna sparkarna :)
magen bara växer och växer som ni kanske har sett på bilderna. omkretsen på magen är redan 91cm! ingen platt mage här inte längre, hahahhaha!
den 2 november ska jag träffa läkaren igen på mvc för rutinbesök och prata om hur vi ska göra med sjukskrivningen.
ska verkligen försöka skriva lite oftare nu och uppdatera med bilder på magen i alla fall en gång i veckan

HALVÄGS!!!

Befruktning skedde ca
Du har gått
Men du är i
Du är i
Du är i
Du har gått
Och har ca
Förlossningsdag ca


Fostrets utveckling - gravid vecka 21

Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade och fingertopparna täcks av naglar.
”Små grytor har stora öron”: Nu kan bebisen höra vad du säger eller sjunger. Vissa studier pekar på att att nyfödda barn suger kraftigare om de lyssnar på en saga de hört ofta i livmodern. Om du vill göra din egen ”vetenskapliga” undersökning, kan du välja en bok du tycker om och läsa den högt. Det är klokt att välja något du inte kommer att tröttna på i brådrasket, eftersom det kan råka på att bli en storfavorit som du får läsa många, många kvällar framöver...

mamman:
Du mår förhoppningsvis ganska bra nu. Generellt är detta den behagligaste fasen av graviditeten. Du har ännu inte blivit så stor att det är jobbigt och de vanligaste biverkningarna av att vänta barn, som illamående, tryck på blåsan och trötthet har förmodligen lagt sig. Njut medan det varar. Den tredje trimestern ligger framför dig och kan föra med sig lättare besvär som kommer av att bära en större bebis i magen.




snart halvägs

nu har jag uppdaterat lite för er som tjatat :P
lite babykläder jag köpt och bilder på magen :D
superman-dräkten kommer med till BB det är redan bestämt eftersom jag tycker den är otroligt söt! bara ett måste att lillkillen har på sig, min egna lilla superman! mannen i mitt liv :P

magen 24/10 19+6


höger sida

vänster sida

framifrån

babykläder


en liten mössa, geggamojja collection

röd/svart randig body

svart/röda byxor

röd/svart randig filt geggamojja collection

cool dude militär byxor

leopard body

pyjamas med sovande pandor

pyjamas med tass-avtryck

star wars tröja

radig body

baby vindjacka

p.o.p. overall

I am a little star tröja + byxor

superman tröja + byxor

segt...

har haft det tufft ett tag nu...verkar som om det håller i sig...inge kul och önskar att det kunde bli bättre snart men det är ycket just nu som händer i mitt liv och inte allt vill/kan jag skriva här...
sover dåligt på nätterna somnar inte förrens 3-4 trots att jag lägger mig vid 10-12 sen vaknar jag flera gånger på nätterna och sover oroligt och sen vaknar jag mellan 6-8 på morgonen och kan inte somna om igen...tar på en att inte kunna sova och vet inte riktigt hur jag ska kunna lösa det. ar tid hos läkaren på mvc den 2 november så jag ska ta upp det med henne då.
idag är det självförsvar men vet inte om jag verkligen ska delta eftersom jag inte är helt frisk...får se hur jag gör.
ska i alla fall försöka åka in till föreningen och lämna boxnings säcken där eftersom jag inte ar nån stans att hänga den hemma.
aja får se hur dagen blir

de var ett tag sen

nu har jag varit dålig på att uppdatera. har haft det jobbigt ett par dagar och inte mått så bra...ska på självförsvar ikväll så jag kan bli av med lite av min jobbiga ångest som knager och kryper i kroppen....sover inte som jag ska...hoppas bara att det blir bra snart jag hatar att må såhär..

blä...

inget internett på min dator än....dålig dag idag, har ångest o vet inte varför...blir till att träffa tina ikväll...kanske blir de bättre?

igår o idag

ska börja med att berätta att det är nått fel på internett så jag har fått låna alex dator...internett fungerar tydligen inte på min...

igår var jag och lillkillen på debaser och såg dia psalma :) sjukt kul att se dem live igen och att få prata med dem lite.
var med amanda och några andra på bio också vi såg the agly truth sjukt rolig film :P
innan det var jag och fixade med min piercingi ögonbrynet ....den e infekterad men det ska nog bli bra, fick byta till en stav som var guldfärgad också, så nu ser det lite snyggare ut.
och har nu en nessesär med allt man kan behöva så nu slipper jag gå runt och se ut som ett spöke hela tiden ;)

idag e ingen bra dag...har sjukt tråkigt....vill hitta på något kul men kan inte komma på vad....verkar inte som om det finns något att göra och alla man känner ska väll antagligen ut i kväll....får se vad det blir till att hitta på...kanske ska kolla med sofia om vi kan dricka te o kolla på film eller nått...


sassie

familjen som skulle köpa sassie drog sig ur när allting var klart....men nu har jag hittat en underbar tjej med en son på 8 år som ska köpa henne. dem var och tittade på henne igår och idag bestämde vi att det blir dem som ska ha henne:) känns jätte bra. dem var jätte trevliga och kunde en hel del om hundar och perfekt nog blev dem helt kära i sassie så det känns underbart!
nu är det bara att hålla tummarna för att dem inte ångrar sig i sista stund dem också men det tvivlar jag på att dem gör.

äntligen kommer min prinsessa till nån som kommer kunna ge henne allt hon behöver


hej

nu sitter man på atsub/busta o snackar skit, ska snart ta en kopp te. amanda håller på att hjälpa mig med att få kontakt med socialen så jag kan få ett förtygs intyg till bostadskön. man vill ju gärna ha en lägenhet innan bebben kommer som man kan bo i ett bra tag framöver o vill gärna inte flytta precis innan barnet kommer, jag vill ju hinna få lite ordning och reda på mitt liv och hinna möblera och kanske till och med skruva ihop spjälsängen.

träffade en tjej igår som kollade på sassie som kanske ska köpa henne. hon verkade jätte bra och jag hoppas verkligen att hon vill köpa sassie för jag är övertygad om att hon skulle få det bra hos henne och hennes son.

ne nu kallar vattenkockaren på mig.
skriver väll snart igen antar jag :P

hemma

nu har jag varit i täby och "visat upp" sassie för en tjej som var intresserad av henne så nu håller jag tummarna !
sen gick jag förbi sofia och martin och tog en kopp te och åt mandariner , tittade på tv och pratade graviditet. hennes bebis mage hade växt jätte mycket sen vi träffades sist, så underbart. jag blev lite avis vill ha lite mer mage jag också.

nu har jag gått 18 veckor och 2 dagar in på graviditeten vilket betyder att jag är i 19 veckan. snart har jag gått halvägs :) känns jätte bra. härom kvällen låg lill killen och sparkade så man kunde känna det tydligt på utsidan :) det var som en liten knuff från insidan (en liten fot som kändes som om den var lite större än 1cm) det var helt fantastiskt att känna honom så tydligt :)

blev inget av att fota magen idag heller tyvärr....men snart kommer det bilder det lovar jag :P
men nu ska jag sova :)

fan, fan, fan....

dem som skulle köpa sasiie och hämta henne nu i helgen har dragit sig ur i sista stund... vad gör jag nu?

12/10

fått höra att jag inte uppdaterat tillräckligt så jag antar att jag får skriva lite mer ;)

tänkte börja med att förklara en en gång varför jag skriver denna blogg eftersom vissa inte verkar förstå det.
jag skriver så att mina vänner och även min mamma som jag inte träffar mer än kanske en gång var eller var tredje månad ska kunna följa min graviditet. jag vill kunna gå tillbaka och se hur jag mådde och vad jag hade för mig. kanske skriva ut ett par av inläggen om bebisen och bilder på magen och visa min son i framtiden. jag hade en annan blogg innan jag blev gravid som nästan ingen hade adressen till och andledningen till att jag bloggar och inte skriver i en vanlig dagbok är för att bloggen kan jag komma åt var som helst hemma, hos vänner, på bibloteket eller utomlands om jag skulle resa bort. jag behöver inte släpa runt på en bok som kanske försvinner. och sen är det ganska kul att läsa vad nära o kära känner och funderar. hoppas att ni förstår, accepterar och kan respektera mitt val.

 

status på mig:
jag är fortfarande sjukskriven och kommer vara det ett tag till. har ett virus i lungorna och äter en hel del mediciner. letar lägenhet för fullt för att kunna slå mig till ro och hinna "bona" lite innan lillkillen kommer.

status på magen:
magen bara växer och vaxer så det knakar. folk runt om kring mig påpekar nu att det syns att jag väntar en liten bebis :)

status på bebis:
bebisen är nu 18 veckor och en dag i kategorin vecka för vecka kan ni läsa vad som händer med bebisen denna vecka (vecka 19). han sparkar som en liten galning där inne och mår bara bra.

eftersom jag är ledig i morgon (tisdag) är jag ledig så forhoppningsvis får jag äntligen fart påmig och ser till att lägga upp lite bilder på magen och lite av de babysaker som jag har köpt :)


9/10

fick frågan om jag har funderat på namn. och det har jag väll men ingenting är fast bestämt.
namnen som står på listan just nu är:
Zackarias
Benjamin
Anton
William
Leon
Theodor

mellannamnen är mer eller mindre fast slagna och det blir nog stefan och jan eftersom blivande gudfar heter stefan och bebbens pappa och farfar heter jan och blivande gudmor jana.

var på självförsvar igår och idag är jag totalt förstörd jag har sån extrem träningsvärk att jag knappt kan röra mig och efter att ha slagit sk*ten ur en sandsäck och mitsar har jag svullna händer med sår på knogarna även underarmarna är blåslagna men gud va kul det var! det var verkligen bland det roligaste jag någonsin har gjort :D
efter träningen var det bara att åka hem o göra sig i ordning för att åka in till gammla stan och se jana sjunga :) hon är såååååå otroligt duktig man blir alltid lika glad av att höra henne sjunga och lika förvånad över att hon inte gjort en ggantisk karriär....

idag har det blivit till att ligga hemma och ta det lungt eftersom jag knappt kommit upp ur sängen, blev mycket springa i backe och jaga frisbee och söka torrfoder för hunden så hon inte blir understimulerad när matte inte orkar gå på 2 timmars promenad.

snart kommer alex hem från jobbet då ska jag kolla om han fått höra något mer om min eventuella lägenhet jag kanske ska få hyra, en 2a på 48m2 :D så underbart de vore!

ne nu ska jag släpa mig ut i köket och hitta på någonting att äta :)


8/10

snart bär det av mot kista först ska jag träffa jannes underbara mamma och syster så dem kan få se bilderna på lillkillen :) sen ska jag på  besök till barnmorskan. senare idag blir det till att åka till atsub och träffa amanda och birgitta sen blir det ninjustsu och självförsvarskurs :D ska bli sjukt kul att få träna lite och slå lite på en sandsäck och göra av med lite aggressioner :P

nytt datum!

Befruktning skedde ca
Du har gått
Men du är i
Du är i
Du är i
Du har gått
Och har ca
Förlossningsdag ca +/- 2 veckor

det blir en pojke!

så fel man kan gissa! en fullt frisk livlig liten kille var det som sparkar runt i magen på mig :) allt såg jätte bra ut enligt läkaren. han var så söt! han började med att dricka fostervatten och hicka en massa sen låg han och sparkade och slogs och strechade ut hela kroppen :P aldrig sett något sötare!

han är beräknad till den 13 mars 2010


kutar med ryggen.

ett litet leende

huvid och kropp


en så söt näsa :) huvud+mage+navelsträng


vecka 20

I magen:
Grattis! Du är halvvägs till förlossningen. Fostret upptar allt mer av utrymmet i livmodern och den ökade tillväxten kommer att skapa ett tryck på dina lungor, mage, urinblåsa och njurar. Fostrets hud tjocknar och flera hudlager utvecklas; dermis, epidermis och underhud. Hår och naglar fortsätter att växa.

vikt.JPG           300-350 gram
     langd.JPG23 cm Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Mamma:

Nu känner de flesta att fostret i magen rör på sig. En del kan dock få vänta lite till innan de märker de första fosterrörelserna. Livmodern har växt mycket och magen skjuts fram. Det kan göra att naveln putar utåt. Vissa kvinnor kan få jobbigt att andas eftersom inre organ trycker på lungorna. Det tillståndet kan fortsätta tills det att barnet vänder sig med huvudet nedåt. Det händer oftast fyra till sex veckor innan förlossningen om du är förstföderska

Från och med nu växer magen mer regelbundet eftersom fostret nu i huvudsak bara koncentrerar sig på att växa. Jämför inte din mage med andras eftersom den kan variera mycket mellan olika kvinnor.

Befruktning skedde ca
Du har gått ?
Men du är i ?
Du är i
Du är i
Du har gått
Och har ca
Förlossningsdag ca +/- 2 veckor
 


7/10

kunde inte sova inatt....sassie väckte mig förförsta gången sen hon var riktigt liten förhon ville gå ut vid 2tiden? det var bara att ta på sig kläder och gå ut sen somnade jag om gsnka snabbt men tror hon vilat för mycket under dagen för vaknade 2-3 gånger under natten för att hon sprang runt i lägenheten och llekte med pet-flaskor... sen vaknade jag igen vid kvar i 6 för att alex klockradio satte igång på högsta volym, han skulle till jobbet och var fast besluten om att inte försova sig :P
tror att det varit en kombination mellan en allmänt dålig natt och nervositet inför idag.
så snart e de dax idag gäller det nu blir det ultraljud :)

6 oktober

blev inge kebeb, alex hade med räk-makor från jobbet så vi åt det istället :P riktigt gott, inte varje tisdag man äter räk-macka :) får bli kebab någon annan dag. längtar så otroligt mycket tills i morgon bara 12 ½ timme kvar tills jag ska vara på ultraljudet! känns lite som att jag ska få träffa min bebis i morgon. man känner ju att den rör sig där inne men det är ågot helt annat att få se när den rör sig, se hur h*n har växt sen sist..... det går inte att beskriva och jag har inte ens varit där än :P
känner mig som ett barn kvällen innan julafton, bara väntar på att det ska bli julafton så man får öppna paketen...
ne tror jag ska försöka sova snart så jag inte är så trött i morgon vill verkligen vara klarvaken :D

väntan

varit hemma och tagit det lugnt idag. stefan kom förbi och vi tog en runda med hundarna. hela dagen har varit en nedräkning inför i morgon! om ca 16 timmar ska jag på ultraljud och få se min lilla bebis och äntligen få veta vad det blir för kön ( om läkaren kan/vill avslöja) ser fram emot det så otroligt mycket! känner bebisen sparka varje dag nu och lyssnar var och varannan dag på bebbens hjärta men man vill ju gärna se bebben igen. känns som en evighet sedan jag gjorde det sist...och imorgon får jag nya bilder också så då får ni se det lilla underverket :)

ne nu ska jag snart möta upp alex som precis slutat jobba, vi ska köpa kebeb till middag! onyttigt som fan med gud va gott det är, är sjukt sugen på pommes och vitlökssås :P

sparkar!

bebisen leker acrobat i magen ikväll, h*n sparkar och rör sig som bara den! legat med händerna på magen i över 2o minuter och bara njutit av alla rörelser :D kan inte bli bättre än såhär alla problem i världen bleknar när man känner sin älskling röra sig :D

till cristina


snälla cristina kan du sluta trackasera mig. folk säger åt mig att jag inte ska ta åt mig för att det är vad du vill. men jag ska vara ärlig jag är redan sjukskriven och jag mår jätte dåligt av det du skriver. varför kan du inte sluta trakasera mig? janne säger att han bett dig sluta också så varför fortsätter du?
jag tycker att det är otroligt kränkande det du skriver och när du går på mig som blivande mamma och säger att det är synd om barnet som kommer ha en häxa till mamma känns det verkligen inte bra.
vad gäller mitt privat liv känns det inte bra att du skriver massor med lögner. vem jag ligger med o inte har du inte med att göra du känner inte mig och jag känner stark ogillande mot att du förtalar och trakaserar mig
så jag ber dig snällt och vänligt att sluta med detta.

så nu har jag sagt det och jag hoppas verkligen att du kan respektera detta

middag

idag blir det kotlett med potatis och sallad :) mums! sen får vi se vad jag hittar på kanske kollar på nån film ikväll om jag hittar nått bra.

lilla söta cristina skrev igen, fast denna gången vågade hon skriva vem det var ifrån...applåder!
"asså lägg ner skiten... tycker inte synd om dig.. tycker synd om barnet som ska ha en häxa till mamma... "

inte ens denna gången kan hon skriva sin mail...

janne skrev i mail igår att han bett henne sluta trackaner men verkar inte som hon e kapabel till att lyssna på nån ....suck... han sa att dem knapp har kontakt längre äns så jag funderar på vad hon får ut av allt detta? vet att janne är kapabel till att prata för sig själv så vet inte riktigt vad hon gör?

ne nu ska ja ut med sassie medans potatisen kokar

hemma

nu har jag träffat "gravid-psykologen" var där nästan en timme, det kändes bra har dock svårt att prata om känslor med folk jag inte känner...men marianne är ganska bra så det känns okej.
idag blir det till att ta det lungt eftersom jag är jätte trött.
läste idag i tiddningen gravid att om mamman tror att barnet blir en pojke/flicka pga av känslor eller en dröm är det med 67% säkerhet det. så vi får se om jag följer statestiken och har rätt eller om det blir en lite kille:) blir ju lycklig oavsett vad :P

5 oktober

var på "hej då sverige" fest igår, nicklas flyttar till norge för att jobba :( men han e glad över alla pengar han kommer tjäna så jag är glad för hans skull även om det är trist att man inte kommer kunna träffas.


bebben har varit vild idag och sparkat flera gånger idag så tydligt att till och med alex kunde känna en av sparkarna :) känns helt underbart och och går inte att beskriva hur det känns när ens bebis ligger och rör sig och berättar att h*n lever där inne :D ska bli så underbart att få se bebben på ultraljudet på onsdag och (förhoppningsvis) få veta om det är en pojke eller flicka :) får se om jag har rätt med mina föraningar om att det är en liten flicka.


ne nu är jag trött och ska försöka sova lite så jag orkar upp och träffa "gravid psykologen". ska prata igenom hur allt känns och få lite stöd i allt det jobbiga.
hoppas allt är bra med er :)


liten människa...

Monica om sagan om viccan och janne:
du som bara ljuger hela tiden.. fy skämms på dig!!! lägg ner skitsnacket du har lurat honom totalt! jag e nog inte den första som skriver detta till dig... det e säkert inte ens j... o ber till gud att det inte är... du har knullat runt me ditt ex fan ... jag ber varje dag till gud.. ska du veta....
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 125.25.130.72

 

 

detta är bara en av det mysiga komentarer jag fått av cristina, jannes barndomsvän...idag medelande hon att "hon ska fortsätta läsa bloggen tills ungen e född" eftersom "sanningen alltid kommer fram" jag har inte riktigt förstått än varför hon håller på som hon gör...vi har i verkligeheten träffats 4 timmar ute på krogen, en av de falskaste människorna jag träffat. till janne förklarade hon att "jag var besatt av honom och med flit hade blivit gravid för att han inte skulle kunna lämna mig" ?senare bjöd hon mig på grill som jag valde att inte gå på. strax innan hon skickade detta medelande "anonymt" skrev hon på facebook och var trevlig och "tyckte det var så synd att jag inte hade kunnat komma på grillen och att vi inte träffats mer".
andledningen till att jag vet att det är hon som skriver och inte nån monica är att hon är den ända av jannes så kallade "vänner" som har en ip från thailand....suck hon kan inte ens stå för vad hon tycker o inte kan hon skriva ett medelande med ordentliga meningar heller....

men men är man en liten människa så e man


upp, upp och vidare:P

verkar inte som det blir några bilder nu heller....dömt att misslyckas.
ne nu ska jag göra mig i orning efter att ha kollat på flickan som lekte med elden nu ska jag till väsby och ta farväl av "landsförädaren" nicklas som ska flytta till norge:P
berättar mer sen

bio

inte tagit några bilder än, får bli senare idag nu ska jag spring iväg och gå på bio och äta  i kista :)

barn, hår och vänner

åkte ut till täby och och lämnade sassie hos stefan. sen gick jag över till sofia och martin. dem bjöd på lunch bestående av stuvade macaroner och falukorv, mums! sen åkte jag och sofia ut till underbara barnmässan jag körde eftersom sofia har ont i lederna. på mässan kunde jag inte låta bli att köpa lite saker :P det blev en body, ett par byxor, en mössa till bebben och en till mig, en filt till bebben och en långarmad tröja till mig. en sådan där som det står bebis över magen på :D kollade lite snabbt på hem och villa mässan. sen åkte vi tillbaka till martin och åt hägernäs mackor och pizza med cola :) sen färgade jag äntligen håret blev dock mycket mörkare än vad jag trodde att det skulle bli och så passede jag på att färga ögonbrynen och noppa dem. eller snarare sofia gjorde det åt mig. sen bar det av hem igen med sassie och nu ligger jag på sängen och ska snart sova och förhoppningsvis drömma om  något roligare än sist....
ska försöka lägga upp bilder på nya håret och på sakerna jag köpte. blev dock ingen "före" bild till hårfärgningen men det kommer en "efter" :P

sov gott!

fredag

orkade verkligen inte upp i morse. skulle åkt och lämnat sassie hos stefan men som sat kunde inte ta mig upp ur sängen...så det blev inget av att möta emelie och lucas + de andra på underbara barnmässan. men jag vill verkligen inte missa den så det blir till att åka dit med sofia senare idag istället. ska sms och kolla om emelie e där dock så man kan säga hej :)
avis och glad för sofias skull, hon kände bebben sparka igår så tydligt att martin kunde känna det också :)

drömde den konstigaste drömmen inatt...hemskt...
min syster och jag skulle ha barn. mamma och jag var och kollade på något hus och helt  plötsligt kom min syster i en taxi 8sån där amerikansk) hon klev ur utan att titta på oss och lämnade sin nyfödd på vägen , av nån andledning låg hon (bebisen) i en plaspåse (typ en större dropppåse) sen klev hon in i taxin och åkte.

jag sprang fram och plockade upp barnet och höll det mot bröstet allt för att bebben skulle bli varm och klara sig. mamma och jag hoppade in i bilen och åkte till nått slags sjukhus där det visade sig att bebben mådde bra så vi åkte hem där jag pysslade om barnet och efter ett tag kom jag på att hon var hungrig. eftersom jag oxå var gravid försökte jag amma henne och det gick bra.efter ett tag kom min syster dit och tog barnet hon kunde inte förklara varför hon lämnat den lilla . men hon var fly förbannad för att jag tog hand om bebisen.

hur wierd var den drömmen!? förstod mig inte på den men vad ska man säga inga av mina drömmar är logiska numera sen jag blev gravid.....

ne nu ska jag göra mig i ordning och åka och lämna sassie hos stefan och sen åka med sofia till underbara barnmässan :D


trött

trött efter dagen som varit så snart ska jag lägga mig, det blir tidigt i morgon eftersom jag ska lämna hunden till stefan vid kvart i åtta vid sollentuna station och sen ta mig till underbara barn mässa i älvsjö. ska möta upp emelie och lucas där och några andra jag inte känner. det ska bli jätte kul:) hoppas bara att jag får sova ordentligt så jag orkar gå runt lite o verkligen titta. vi får se.
blev ingen hårfärgning idag eftersom jag var på rättegång så det kanske blir av i morgon hoppas på det i alla fall kan knappt vänta vill färga nu :P
fått order om att lägga upp bilder på magen igen så det kommer nog snart och efter onsdag kommer det nya ultraljudsbilder också så ni kan få nått mer att titta på :P
sov gott!

hemma igen

nu är jag hemma. kört i sammanlagt tre timmar idag,  och rättegången tog 4 timmar. jobbigt som fan men nu e de över. allt gick jätte bra och jag fick träffa denny och krama om honom så det kändes hur bra som helst:)
var lite konstigt att träffa honom för första gången på en månad och säga allt man ville ha sagt när det fanns två vakter i rummet som kolla när man grät o kramades o sa att man fanns där...men men syskongråt får dem ta:P

1/10

vilken början på månaden...sov jättedåligt, drömde att jag blev misshandlad av min tvillingbror, varje gång jag vaknade så hade jag känslan av att något var fel och att jag hade glömt något...när jag vaknade var det för att telefonen ringde. det var katarina från en trygg uppväxt som undrade om jag skulle på dennys rättegång idag. fan fan fan jag har tyckt allt detta var så jobbigt att jag tryckt undan datumet för rättegången....
vi kom överense om att katarina skulle hyra en bil och att jag skulle köra så kl 11 bär det av till eskilstuna för rättegången.
fan vad jag vill träffa denny jag saknar honom så och har inte hört från honom på nästan en månad...samtidigt vill jag inte sitta på en rättegång, jag hatar det och jag vill inte se honom i sån knipa...
men kjäll-åke hade pratat med denny och sagt att jag kanske kommer och han ville att jag skulle komma och sa att det var okej så jag vill verkligen vara där och visa för "min bror" att jag finns där för honom oavsett vad.

fortfarande hosta efter mitt virus i lungorna men det börjar bli bättre nu så det känns okej. annars händer det inte så mycket. jag är iof jätte nervös inför ultraljudet nästa vecka. läkaren säger att allt är bra med barnet och hjärtat slår som det ska men med tanke på hur jag har mått både fysiskt och psykiskt och all medicin dem har gett mig blir jag nervös, så vi får se vad som händer...

RSS 2.0