BYTER BLOGG!

jag känner att adressen är missvisande och att de blir väldigt rörigt på denna sida så nu byter jag



och för dem som vill följa mig är adressen  http://viccansliv.blogg.se


hoppas att ni följer med :)

bloggtorka...

jag har legat nerdrogad på sjukhus i nästan en vecka efter att jag åkte in med ambulans... jamie har fått vara med mig och magnus på sjukhuset mesta dels av tiden men även magnus föräldrar och stefan har haft honom en del....
just nu äter jag mediciner som verkar funger och som gör att jag får vara hemma med min underbara son men det är lite skakigt...men det blirnog bättre snart, dem sade att jag förhoppningsvis kan börja trappa ner på medicinerna om 4 veckor så det känns rätt så bra i alla fall.
men detta gör att jag inte riktigt har haft tid/ork att blogga och de kommer nog vara lite glest men jag ska försöka.

NYHET!
jamie fick SIN FÖRSTA TAND! den 19/7 sprack den i genom :) min lilla kille börjar bli stor, och tiden går så fort!!!
ska försöka fixa bild på den men de e svårt för han har börjat lipa hela tiden :P

sen ålar han sig även fram nu, så han ligger aldrig kvar där man lägger ner honom.
han har börjat greppa med båda händerna och kan nu i bland sätta in nappen själv i munnen.
han skrattar oftare och oftare och nu äter han mat(puré) minst en gång om dagen som komplement till ersättningen och det fungerar jätte bra :)

Jamie ligger med huvudet på poolkanten och...

dsc00961 (MMS)

Jamie ligger med huvudet på poolkanten och har det bra i sommarvärmen:)


Mina två favvo-killar sitter i skuggan och...

dsc00958 (MMS)

Mina två favvo-killar sitter i skuggan och har det bra medans jag fyller jamies balja med vatten. Ikväll blir det stor middag med mycket folk här hemma :)


nehe

var o tittade på lägenhet men vi fick den inte, dem valde ett annat par med barn... :( men de e bara att leta vidare....

jaha

så idag ska man sluta röka...snart tar jag sista ciggen och nikotinplåster är införskaffade....
nu jävlar ska ja klara detta :)
men kommer nog va sjukt otrevlig den närmsta tifden framöver, och lätt irreterad och allmänt hatisk mot världen.....

Svammel, Svammel, Svammel.... Ignorera mig...

Svammel, Svammel, Svammel.... Ignorera mig snälla bara


fuck!

du behöverinte vara glad för min skull, men måste du vara så elak? måste du vara nedlåtande. jag kan acceptera att du inte kan vara lycklig för min skull men jag kan inte acceptera att du ser ner på mig....FAN varför ska de vara  så komplicerat...
we never thought we used to know.... we used to have this figured out....what happend?!
be carefull what you whis for, you just might get it all....

now when it´s all set and done i cant belive you were the one to build me up and tare me down....

jag trodde vi kommit vidare, jag trodde de var bra men jag levde med skulld och du med ilska, snälla säg mig, hur ska vi lösa detta. jag vill inte förlora dig....kan vi inte båda vara lyckliga på håll istället, måste vi vara arga och svikna...?

(och nej jag har inte strul med magnus, vi har det bra, detta e nått helt annat....)

Magnus och lillen ligger och sover och jag...

Magnus och lillen ligger och sover och jag funderar på att göra dem sällskap. För tillfället sitter jag ute i trädgården och funderar, lite för mycket tror jag.... I have been walking around all day thinking, i think i have a problem, i think i think to mutch..... God natt...


Lillplutten och jag sitter på bussen, ska ...

dsc00949 (MMS)

Lillplutten och jag sitter på bussen, ska möta stefan och sen åka till trydes officers examen på karlberg:) sen i kväll ska jag kolla med de underbara om vi kan ses nästa helg, i så fall blir det jamies första lång-åkning i bil. Fast självklart blir det en fel pauser så han får komma ur bilbarnstolen. Hoppas ni hittar på något kul i sommarvädret!


:)

varit och tittat på en lägenhet idag :) hoppas, hoppas, hoppas! nu väntar vi bara på svar men går allt som vi vill så kan vi flytta in direkt i en tvåa på 57 kvadrat vid täby centrum :)

hmm...

ja har små tråkigt... nu har jag i alla fall städat vårat sovrum, det var riktigt illa....man kunde knappt se golvet men nu är det ordning på det igen och jag känner mig stolt :)
jag träffade emelie som magnus var på promenad med och som han nu e och lunchar med och hon verkar jätte trevlig de lilla jag träffa henne. och hon gillade jamie :) världens sötaste sa hon och jag kan inte annat än att hålla med :P
funderar på om jag ska ta i tu med att sortera ut lite kläder hos jamie för nu har han äntligen vuxit ur alla 50 och i alla fall hälften av alla 56 :) lite problematiskt med byxor bara eftersom han e så smal...men som tur är finns det långa byxor i st 56 som han kan ha och en del i 62 med snörning :)
sen skulle jag nog behöva sortera upp mina kläder också så antqagligen blir det en timme eller två i "garderoben" (hyllan i taket)

amanda ligger på danderyd och är sjuk, fan jag önskar att jag kunde göra något jag tycker att hon och robin har haft tillräckligt med jobbigheter i och med vilyas död....men icke... detta är varför jag har svårt att tro på högre makter...det är inte rättvist! jag hoppas att amanda blir bra snart och får komma hem och börja må bra....

carros lilla tjej som kom för tidigt verkar de däremot gå bra för hon väger snart två kilo och verkar hålla sig frisk! jag håller alla tummar jag kan för att de ska fortsätta gå bra, härromdagen var hon hela 32 veckor (8 veckor kvar till hon igentligen skulle kommit) lilla elsa är en kämpe!

ne men jag borde väll ta tag i kläderna så att det blir gjort snart ;) man kan ju inte sitta här hela dagen

jamie

nu har vi börjat med smakportioner! banan gick ner utan problem och efter lite rynkande på näsan gick även palsternackspuré ner så den ska vi köra med ett par dagar sedan blir det morot :)
var på BVC igår också lillen är hela 64cm lång! och väger 5620 :) min lilla kille börjar bli stor.

dessutom har han nu vänt sig från rygg till mage tydligen brukar de vara mage till rygg först och inte förrens dem e 5-6 månader men lillplutt hatar att ligga på rygg så han gör tvärtom och tidigt, emn å andra sidan märker man på honom att han vill röra sig och förflytta sig, han drar i saker med händerna och sparkar med benen så han flyttar sig :P han kommer nog springa runt som en lite galning när han lär sigatt gå om ett par månader :) men jag är inte förvånad jag var ju tydligen lika dan och var överallt och klättrade på allt :)

dagen

idag ska jag lägga in lite bilder på datorn så att jag kan lägga upp bilder från dopet och på nya vagnen... måste bli bättre på att uppdatera men så är det när man har barn och är kär och det är sommar, tiden bara rinner iväg och man hinner inte bloggaså mycket.
just nu är magnus ute på en promenad med en kompis och så har han med sig jamie i vagnen så jag kan passa på att sitta lite vid datorn när jag har "egen" tid :)
idag blir det till att fixa lite äreenden och så sen får vi se om de blir nått kul.
på fredag ska jag iaf till karlberg på officers examination. :) inte varje dag man gör de :P ne nu måste jag springa ska försöka hinna duscha innan dem kommertillbaka också.

RSS 2.0