Ilska, tårar, glädje

arg över hur människor inte finner sina egna liv tillräcklit intressanta så dem anser att man måste ljuga och sprida rykten för att stå ut med sin vardag...men men ska väll inte bli förvånad ja e van efter att ha växt upp och gått i skolan på lidingö...

ledsen eftersom jag kommit fram til att jag måste lämna bort sassie för hennes skull...om jag nu ska gå på specialistmödravår kommer hon behöva vara ensam för mycket och det kommer ju inte bli bättre att hon när det är klart ska få dela på uppmärksamheten med en nyfödd knodd...men jag har hittat en bra familj som jag känner som vill ta henne där jag vet att hon kommer få det helt underbart och vara överröst med kärlek, dessutom kommer jag kunna komma och hälsa på henne när jag vill så det är inte hej då för alltid.

glad efter att ha träffat birgitta o valentin o pratat med mattias idag:) då och då påminns man om vilka underbara vänner man har:) vad skulle man göra utan vänner?

annars då?
jo magen växer som det knakar fick en chock i morse när jag böjde mig i duschen o magen vek sig under brösten istället för mitt på :P men antar att jag får börja vänja mig :)

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du Viccan, du är en stark tjej. När ska du lära dig att inte lyssna på andra och skita i vilket. Det är inte lätt att skaffa barn, men det är inte lätt att leva överhuvudtaget heller. Att vi faktiskt gör det bevisar ju bara hur bra vi är. Du kommer lyckas toppen med allt du vill, du har en vinnarskalle och lite tjurskalle i också ;)



Tycker det är tråkigt att vi inte ses som förr, när vi hade smm gemensamt. Då fick man lite inblick och kunde försöka hjälpa. Vi är ju ganska lika, vill bara det som är bäst för våra älskade.



Hoppas du inte har det för kämpigt med graviditeten, tråkigt att behöva gå på specialistvård. Fast å andra sidan, då får man fler kontroller och de tar extra bra hand om en. Vi fick gå på specialist BB efter födseln, lillen och jag hade blandat blod och vi tål inte varandra (hur ska det bli när han blir tonåring?) så han var ganska sjuk. Och specialist BB var LYX jämfört med vanliga!



Gör det du känner blir bäst för Sassie, det är bara du som kan veta det för du känner henne bäst.



Just nu kan jag själv bara erbjuda stöd och nicka instämmande, människor är elaka, smutsiga varelser.

2009-09-11 @ 23:33:27
Postat av: viccan

vem?



tack för stödet :) sitter med ett leende på läpparna :)

2009-09-12 @ 00:23:24
URL: http://viccangravid.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kan du inte skicka e-mail till kommentatorerna? Det trodde jag, vill inte skriva namn pga det du just skrev själv. Folk är elaka o intrigskapande. Har fått skit själv.



/En tjej som spelat i SMM, gör allt för att hjälpa hundar som behöver det och har en liten son som heter B.... Kanske skriver fler kommentarer i FB men det du skrivi idag rörde mig. Man behöver stöd när man ska bli mamma!



Vet du vem jag är nu ;)

2009-09-12 @ 09:16:25
Postat av: viccan

nu vet jag vem du e :P

tog ett tag men skuller på tröghet :P

2009-09-12 @ 11:48:37
URL: http://viccangravid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0