17/9

har inte gjort mycket idag "njuter" av sjukskrivningen....legat i sängen hela dagen orkar inte hitta på nått o mår illa när ja e uppe, tur att stefan har sassie idag.

drömde om bebisen i natt och nu är jag övertygad om att jag kommer få en dotter en HAILEY AWA LINNÉA så söt hon var :) lite jobbigt bara om jag har fel o det visar sig vara en kille:P emn oavsett vad det bli kommer bebben att bli älskad :)

ne nu ska jag kolla på unga mödrar...ses!

Kommentarer
Postat av: Mary

Hhaha älskar namnet ! Hoppas du mår bra ! ha det så bra

2009-09-17 @ 18:52:05
Postat av: Patricia

Jag ska till landet över lördagen, vill du att jag tar Sassie så du får vila hemma? Kommer hem på em/kvällen igen.

2009-09-17 @ 20:05:11
Postat av: Emelie & Lukas

Hejsan! Jo det går verkligen super man behöver inte en man för att klara detta underbara heltidsjobb =) Däremot skulle det vara trevligt om lukas fick en relation till sin pappa vare sig det handlar om ansvar eller mer "lekkompis" Men det väntar att se! Funderar på att bjuda in både Nadim + flickvän hit eller något och få någon slags relation med henne också då kan det kanske bli bättre.. mina känslor finns ju inte kvar för nadim så jag berörs ju inte på något sätt ändå!



Ja självklart =) Har inte hunnit lägga upp de på vinden än men ska rensa kläderna här i dagarna igen då =) Har en del byxor vet jag åtminsonde som jag knappt användt då lukas hade lite för stor rumpa (A) haha



Bor du i stockholmsområdet+ =) Vilken vecka är du i? Kramar

2009-09-17 @ 21:13:18
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: viccan

ska vara i täby o ha han om både sassie o homer (kompis hund) så jag klarar mig o på söndag ska några komma o kolla på henne. men tack i alla fall kan behövas i framtiden:)

2009-09-17 @ 21:44:43
URL: http://viccangravid.blogg.se/
Postat av: Emelie & Lukas

Ja okej bor du hemma nu för tillfället eller? =) Gud va trist men han kan ju ändra sig.. om inget så är det hans förlust! Vet hans föräldrar? Nadims föräldrar är ju helt underbara likaså släkten. Och dem träffar Lukas regelbundet och ringer hela tiden och sådära =)

2009-09-17 @ 22:08:39
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0