Nu är nya vagnen köpt!!! Den är helt perfe...

Nu är nya vagnen köpt!!! Den är helt perfekt, och så köpte vi ett paraply, en skötväska och mugghållare som matchar :)


Dopet igår blev helt fantastiskt! Alltin...

Dopet igår blev helt fantastiskt! Allting blev jätte bra och solen kom lagom till fikat :) längtar jätte mycket efter att få se alla bilder fotograferna tog! Så fort jag får bilderna ska jag lägga upp lite så att ni som inte var där kan få se. Jamie skötte sig jätte bra under dopet, han blev lite kinkig mot slutet för att han var hungrig men annars var han bara nöjd. Komiskt nog lyckades min lilla plutt även med att spotta ut nappen rakt ner i dopfunten :-P johanna, jimmy och julia kom också, önskar bara att jag hade haft mer tid och varit mindre stressad så jag kunnat umgås med dem mer! Men magnus jag och Jamie planerar för att åka och hälsa på dem, får se när men dit ska vi i alla fall. Snart ska vi ta bilen till arninge och titta på ny vagn till jamie :) hoppas att vagnen vi har tänkt oss är så bra som vi hoppas för i så fall blir det till att handla dem och en ny skötväska! Hans vagn nu har fått leva ett hårt liv med mycket hoppande på bakhjulen när han var sjuk så det vore bra med en ny men är den inget bra får vi leta vidare. Sen får vi se men i kväll blir det nog amerikansk fotboll eftersom dam-vm nu har börjat! Aja nu måste jag göra mig i ordning, hörs!


Idag har vi varit och hämtat nycklarna ti...

Idag har vi varit och hämtat nycklarna till lokalen där vi ska ha jamies dop-fika :) lokalen var alldeles lagom:-) efter det åkte magnus jag och jamie till solna centrum och ordnade med alla dekorationer och tallrikar mm till dopet så allt som är kvar är kaffe och te:) känner mig jätte duktig och jag tror verkligen att det kommer bli fint, vi har vita dukar med blåa löpare och ett fint trippel-sidenband med blåa fjärilar sant blåa konfetti-hjärtan :) dessutom har jag ordnat med nytt abonemang till min telefon som ska börja fungera om ett par dagar fast det är samma nummer. Fast pris för tele, sms och mms:) så nu ska det bloggas. På vägen hem gick bilen sönder eller rättare sagt kylaren så bilen var farligt nära att börja koka :-S men efter ett stopp tid en verkstad och lite försiktig körning tog vi oss hem till vallentuna. Sen har jag suttiti hammoken (?) Med jamie och tagit det lugnt :) men nu är det dags att sova och i morgon ska midsommar planeras


Lillplutten och jag ligger på sängen och t...

dsc00934 (MMS)

Lillplutten och jag ligger på sängen och tar en middags vila medans pappa magnus sitter vid datorn och spelar madden :) vi skulle åkt till skansen idag men eftersom min fot svullnade upp och blev blå igår blir det inte av, känns dumt att gå runt på skansen med dålig fot. Om någon timme ska vi till danderyd för att jag ska ta prover sen ska vi hem till stefan för att klippa både magnus och honom och kanske planera inför dopet, inte många dagar kvar nu :) vill också be er skänka en tanke till amanda och robin vars ängladotter skulle blivit född idag om det inte varit så orättvist....vilya vi saknar dig!


18-06-10

i förrgår var vi och hälsade på jamies farmor och fastrar i kista :)  de e alltid lika trevligt att komma dit :) jamie är verkligen älskad av dem och det känns jätte bra :)

idag fick jag tråkiga besked men med glass, pizza och min underbra son och fantastiske sambo klarar man allt. nu är det nya tag och än är det inte över:)

idag blirdet till attstäda och fixa och planera lite mer inför dopet, bokade lokalen till fikat idag :)

ne nu ska ja sätta igång så något blir gjort idag ha de!

15-06-10

så idag blev det sovmorgon lillplutt har varit vaken nästan hela natten, men det är inte så faligt han brukar alltid sova om nätterna så en vaken natt då och då känns helt okej.
magnus håller på att tapetsera i trappan för fullt och lyckades för ett litet tag sedan välta ut 10 liter vatten :P blött blev de!
ikväll e de träning för magnus del och jag följer med för att köra funderar dock på om jag ska hälsa på ella i stallet under tiden så litten får se lite hästar :) men vi får se hur de blir.
igår var vi och träffade emelie och lilla Lukas på öppnaförskolan :) de va riktigt kul faktiskt så nästa måndag blir de skansken med öppnaförskolan :)
ne men nu ska ja iväg o ringa lite men hörs

14-06-10

jag och lillkillen har legat i sängen och myst hela morgonen. magnus skulle jobba kl 7 så han gick upp redan vid halv sex. jamie e så söt han bara ler mer och mer för varje dag som går och han charmar mig totalt, han har mig runt sitt lillfinger :P nu är i alla fall magnus hemma och hjälper tapetseraren att spackla sen bär det nog av till tubens öppna förskola med jamie för att träffa emelie och lilla lukas :)
ikväll får vi se vad jag hittar på magnus har jobb ikväll och sen ska han träna så jag och jamie blir ensammma men vi kommer på något kul :) om inte annat blir det nog lite lek i babygymmet för jamies del eftersom han verkligen börjat gilla de nu. kordinationsförmågan och motoriken e väll inte den bästa men han blir överlycklig när han lyckas slåtill djuren som hänger så att dem börjar dingla.
just nu ligger han i sin säng efter maten och tittar på mobilen som snurrar och spelar, och ögonen håller på att gå igen. lite trött e han nog eftersom han valde att inte somna om i morse efter att han ätit vid 7.

Jag har verkligen världens finaste lilla kille, jag älskar honom över allting annat. han är så söt med sina små suckar och jollrande och hans snea leenden de e så att man smälter! finns ingenting som är bättre än att bara få ligga och titta på honom när han sover eller leker i babygymmet :) han e verkligen helt underbar!'
och magnus är helt fantastisk med honom en bättre pappa får man leta efter! han älskar verkligen min lilla kille :)

jag har sån tur som får chansen att leva med världens underbaraste familj, jag och mina två favvo killar!

Är på fotbollsmatch nu sen blir det en s...

Är på fotbollsmatch nu sen blir det en sen middag med killen på stan :) ikväll har jag unnat mig barnvakt så jamies extra farfar är barnvakt. Haft en underbar dag hittils. Ända som känns konstigt är att min syster, hennes man och deras dotter står 15m bort och ingen av dem har hälsat inte ens sagt grattis än men va fan hon har aldrig gillat mig så vad kan jag vänta mig, jag är familjens svarta får tillsammans med storebror och hon är den som valt att leva i en "perfekt" värld med familjen...


Så idag fyller man år, redan blivit grat...

Så idag fyller man år, redan blivit grattad av några och magnus söta mamma som är på kreta ringde och sjöng:) sen kom magnus pappa med blommor och sång och jag fick ett jätte fint halsband och ett par örhängen från stockholm silver :-D måste erkänna att det är en ganska bra dag än så länge:) nu ligger jag på soffan och myser med min underbara son och snart bär det nog av vill atsub för att hälsa på min extra mamma:)


Och så var man 21...

Och så var man 21...


I tisdags var lillplutt på BVC och fick...

I tisdags var lillplutt på BVC och fick sina vaccinationer + hepatit B spruta eftersom farmor är från gambia. Han var på jätte bra humör tills dess att sprutan sattes i låret, min lilla älskling blev hur ledsen som helst och oj vad ont det gör i mig att se honom ha ont! Men som tur är gick det snabbt över. dem sa på BVC att han antagligen kommer vara väldigt trött ett par dagar men jag tycker att han varit sig själv. Själv var jag på arbets interjuv och fick jobbet! Så i höst börjar jag att jobba (nu ska väll nån klaga på det med...) ska bli kul att få jobba lite och få in lite mer pengar så jag kan skaffa lillen och mig en lite bättre vardag. Ikväll har magnus träning med fotbollen så då bär det av till bergshammra, för min och Jamies del blir det nog en promenad ner mot ullriksdals slott under träningen. Ne nu ska jag fixa lite mat innan vi åker. Hörs!


min lilla prins <3

    

min lilla drake ligger och sover middag med favvo-nallen!


sötnosen!

    
                  

lite bilder pålillplutten

     
    


jaha

men snälla hur orkar ni? ni vet inte vem jag är, ni känner mig inte. ne jag har inte mina  biologiska föräldrar men jag har en annan mamma och jag har både äldre vuxna och vänner i mitt liv, lillen har så otroligt många omkring sig som älskar honom och han har farmor och farfar samt världens bästa gudföräldrar!
vad tjänar ni på att klanka ner på mig? om ni nu är så oroade gör en anmälan då för jag kan lova att den inte ommer komma nån vart eftersom ni inte har några grunder för de ni påstår.
jag har världens underbaraste son, en lycklig sådan som jag skulle göra vad som helst för! skicka din/er mail så kan vi väll pratas vid och kanske träffas om du/ni nu vågar stå för era åsikter? eller så kan ni ju helt enkelt bara skaffa ett mer intressant liv så slipper ni sitta o klaga på mitt? 

RSS 2.0